Hartmeditatie

Wanneer:
27 oktober 2017 @ 20:15 – 20:30
2017-10-27T20:15:00+02:00
2017-10-27T20:30:00+02:00
Waar:
Waar je op dat moment ook bent
Kosten:
Gratis
Contact:
Aranka Reeuwijk

Hartmeditatie op afstand

hartmeditatieVanaf 12-12-12 begeleid ik iedere laatste vrijdag van de maand een hartmeditatie op afstand. Iedereen kan mee doen. Het enige wat je hoeft te doen is voor jezelf een rustig plekje opzoeken waar je niet gestoord wordt. Tenzij je al heel geoefend bent, dan lukt het wellicht ook met mensen om je heen.

Voor minimaal 3 minuten ga je je hartcoherentie verhogen. Voor jezelf, voor de mensen om je heen…. Als we het samen doen maken we een krachtige verbinding op hartniveau. Vanuit de overtuiging dat alles en iedereen met elkaar verbonden is. En als je niet weet wat je zou kunnen doen maar wel graag mee wilt doen:

Wees voor minimaal 3 minuten (of langer, wat jij wilt) stil, leg je handen op je hart. Maak op het ritme van je eigen ademhaling een schenkende beweging met je handen, alsof je iets op je handen hebt liggen wat je een denkbeeldig persoon tegenover je wilt overhandigen. Om ze vervolgens weer terug te brengen naar je hart. Dit herhaal je zolang als het goed voor jou voelt. Voelt het voor jou beter om in deze beweging te ontvangen dan om te geven? Ook dat is goed.

Maar ook ‘gewoon’ stilzitten kan. Er is geen goed of fout. Heb je zelf een ander idee wat hier goed bij past? Het staat je vrij dit natuurlijk toe te passen. Kijk eventueel hier om te zien wat je kunt doen.

En meer info over hartcoherentie vind je op deze pagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *