ALLEEN EN TOCH SAMEN

Alleen en toch samen

“Het is op zich niet moeilijk om alleen te zijn hier op aarde, maar samen aan het leven beginnen en dan alleen verder moeten…….. dat is moeilijk. Voor sommige mensen helaas te moeilijk.”

Direct een exemplaar bestellen van dit boek?

 

Alleen en toch samenScheelt het als je weet dat je aan de start van je leven getuige bent geweest van het sterven van je tweelinghelft? Ja! Want dat haalt heel veel onzekerheid weg over emoties die je in het hier en nu beleeft maar niet kan plaatsen. Ben je dan genezen? Nee, dat niet, maar wel een immens grote stap dichter bij jezelf en mogelijkheid tot heling. Trouwe bezoekers van deze site weten dat ik al jarenlang een blog bijhoud waar de laatste twee jaar een rode draad is te vinden wat betreft het onderwerp namelijk, alleengeboren tweelingen. Gekomen van blogs over stress(preventie) en hartcoherentie heb ik nu voor deze richting gekozen. De mooiste blogs deel ik graag nu ook op papier in de vorm van dit boek.

Symptomen die bekend mogen worden

Omdat te veel mensen nog geen weet van het bestaan hebben van alleengeboren tweelingen, niet weten wat het inhoudt of wat de gevolgen zijn voor de rest van iemands leven, maak ik mij hard om hier meer bekendheid aan te geven.

Net zoals dat mensen weten dat bepaalde symptomen bij een bepaalde aandoening horen. Zo mag dit ook gebeuren wat betreft alleengeboren tweelingen. Tenslotte is zeker tien procent van de wereldbevolking een twee- of meerling geweest in de baarmoeder. De ander(en) heeft het helaas om onbekende reden niet gehaald.

In dit boek neem ik je graag mee middels verschillende verhalen, met een lach en een traan. Soms met een knipoog, soms serieus en soms is de link met alleengeboren tweelingen niet meteen duidelijk. Verhalen om je een palet van eigenschappen te geven zodat je voor jezelf helder krijgt hoe een zo’n vroeg trauma je leven kan beïnvloeden, tot in de kleinste details.

Verkrijgbaarheid

Mocht je graag een gesigneerd exemplaar mét persoonlijke boodschap ontvangen, klik dan op onderstaande link. Je wordt dan doorgeleid naar de webshop.  De kosten voor het boek bedragen €12 (100 pagina’s), verzendkosten zijn €2,00.

Ja! Ik bestel heel graag een exemplaar van dit boek.

‘Jij loopt met me mee, onzichtbaar.
Want we zijn hier nooit samen geweest.’
Frank Boeijen

Reactie van een lezeres:

Leuke en korte verhalen over alleengeboren tweelingen die vaak heel herkenbaar waren. Om sommige verhalen moest ik lachen, anderen waren zo pijnlijk herkenbaar dat ze mij diep raakte. Juist door deze diverse verhalen heb ik nog meer zicht gekregen hoe complex een verlies voor je geboorte door kan werken in je huidige leven. 

Dit boek, waarbij je mij met sommige stukjes echt hebt weten te raken, heeft een tijdje op de keukentafel gelegen. Het werd hier en daar door mensen opgepakt en bekeken. Sommige mensen legden het fronsend weer weg – voornamelijk familie. Soms zie ik er een pubervriendje/dinnetje van mijn zoon in kijken en soms vind ik het terug in de vensterbank. Hier in huis is het een geweldig medium, door de korte, open en eerlijke stukjes, die makkelijk te lezen zijn. Voorlopig kan ik dit boekje dus nog geen prominent plekje in de boekenkast gunnen, waarvoor excuus.