AROMA TOUCH

Aroma Touch Techniek

Na twintig jaar met een bijzondere massagetechniek te hebben gewerkt kan ik wel zeggen dat ik uiterst kritisch ben geworden wat betreft massages. Niet voor niks dat ik in eerste instantie heel sceptisch was tegenover de Aroma Touch van dōTERRA. Maar na één dag was ik om!
Wil jij ook minder stress ervaren? Je weerstand verhogen zodat je minder vaak ziek wordt? En graag meer balans in jezelf? Dan is deze behandeling perfect voor jou.

Herstel van intern balans

AromaTouch is een techniek om de essentiële oliën van dōTERRA volgens een vaststaand patroon aan te brengen op het lichaam. Er wordt gewerkt langs de meridianen en viscerale contactpunten (punten die samenhangen met je organen) van je rug tot aan je voeten. Deze techniek heeft als doel algehele ontspanning en je lichaam weer in balans te brengen. Het is een hele milde manier van aanraken die absoluut geen massage is. Vandaar ook de naam ‘touch’.
Door de combinatie van aanraking middels deze techniek en de essentiële oliën ervaar je heel snel het effect van de behandeling. Doordat je via de meridianen werkt word je autonome zenuwstelsel* ondersteund bij stress-reductie zowel fysiek als emotioneel. Als gevolg hier van herstelt het evenwicht in het lichaam en voel je je meer in balans.
*Je autonome zenuwstelsel stuurt alle functies in je lichaam aan waar jij je niet de hele dag bewust van bent. Denk hierbij bijvoorbeeld aan je ademhaling, je hartslag, en je spijsvertering. Meer over stress is hier te lezen.

Ontregelt stress-systeem bij alleengeboren tweelingen

Mijn ervaring met alleengeboren tweelingen is dat ze vrijwel allemaal met een ontregeld stress-systeem ter wereld komen. Niet zo gek als je bedenkt dat het nogal traumatisch is als je tweelinghelft voor je neus overlijdt. In plaats van in volledige rust en harmonie te kunnen ‘zijn’ in de buik is er al een groot stress moment geweest.
Gevolg hiervan is dat iemand met een verhoogd stress-niveau ter wereld komt. Je begint als het ware met een achterstand in vergelijking met mensen die stress-vrij hebben kunnen groeien.
Daarom is het belangrijk dat je, naast verwerking van je trauma, kiest voor een (non verbale) therapie die helpt je stress-niveau te verlagen.

Zachte aanraking met intens effect

De AromaTouch is ontwikkeld door Dr. David Hill, een expert op het gebied van therapeutisch gebruik van essentiële oliën maar ook is hij expert op het gebied van alternatieve geneeswijzen. Zelf kampte hij met chronische rugklachten die maar niet over gingen. Met behulp van zijn team, dat werkzaam is binnen dōTERRA, is de Aroma Touch ontwikkeld waardoor hij van zijn klachten werd verlost.

De combinatie van oosterse geneeswijzen met de moderne, medicinale, aromatherapie verklaart de kracht van de Aroma Touch. De oliën worden volgens een vast patroon toegepast op de meridianen en de viscerale contactpunten van het lichaam. Reflexpunten in oren, voeten en handen worden, naast de meridianen op de rug, gestimuleerd.
Tijdens de Aroma Touch wordt gebruik gemaakt van acht verschillende pure essentiële oliën met ieder een specifieke werking. Deze worden in vier stappen aangebracht op je lichaam.
Aanraking en oliën versterken elkaar waardoor het effect van de behandeling enorm groot is.

De Aroma Touch bestaat uit vier stappen

  1. Stress verminderen
  2. Versterken van immuunsysteem
  3. Ontstekingsreacties verminderen
  4. Homeostase (balans herstel)

 

Je bent van harte welkom om deze behandeling te komen ervaren.
Maak een afspraak voor een Aroma Touch behandeling en ervaar hoe het is om na een uur volledig ontspannen en in totale balans van de bank af te stappen. Voel je herboren!