Boeken

Boeken over en voor alleengeboren tweelingen

Vier boeken over alleengeboren tweelingen / verloren tweelinghelft / tweeling alleen. In het Engels Vanishing Twin Syndrome (VTS) genoemd. Het boek ‘Help, mijn kind is een alleengeboren tweeling’ is gratis te downloaden als je je inschrijft voor de nieuwsbrief.
Op de site van de stichting ATN zijn ook nog andere boeken te vinden over dit onderwerp. Maar ook boeken die haken aan het onderwerp vriendschap, verlies, dood.

Bewustwording van symptomen en kenmerken

Net zoals dat mensen weten dat bepaalde symptomen bij een bepaalde aandoening horen, zo mag dit ook gebeuren wat betreft alleengeboren tweelingen. Tenslotte is zeker tien procent van de wereldbevolking een twee- of meerling geweest in de baarmoeder. De ander(en) heeft het helaas om onbekende reden niet gehaald. De gevolgen voor degene die wél is geboren strekken van heel simpel van moeite hebben met keuzes maken, tot het leven niet aankunnen en suïcide overwegen dan wel plegen. Zodra je weet waar jouw gedachten, angsten en pijn vandaan komen kun je besluiten er wat aan te doen.

Meer info vind je op de desbetreffende pagina van het boek. Bestellen kun je via de webshop.

Alleen en toch samen Ik wou dat ik twee hondjes was Help, mijn kind is een alleen geboren tweeling