Coaching

Individuele coaching

Je bent er achter gekomen dat je je leven bent gestart met twee of meer. En wat nu? Hoogstwaarschijnlijk komen er heel veel vragen bij je naar boven. Vragen als:

*Wat is er gebeurt?
*Wanneer is er wat mis gegaan?
*En de meest lastige vraag die vaak niet is te beantwoorden; Waarom?!
Maar natuurlijk ook vragen als:
*Wat betekent dit nu voor mij?
*Wat kan ik met deze informatie?
*En hoeveel effect heeft dit op mijn leven..?

Vanaf nu vol energie door het leven

Samen kunnen we heel wat vragen die door je hoofd spoken van een antwoord voorzien. Echter, belangrijker nog is, dat jij een stáp gaat zetten om werkelijk je leven te gaan leven zoals je dat zo graag zou willen, maar nog altijd niet doet omdat het niet lukt. Want wat jij het liefste wilt klinkt heel simpel; goed geaard door het leven gaan, je lekker voelen, fris en vol energie. In plaats van voor twee of drie te leven en jezelf voorbij te rennen of juist altijd maar moe te zijn en niks te kunnen. Alleen, het is zo lástig dit in je eentje voor elkaar te krijgen. En daar kom ik om de hoek kijken. Heb je het helder voor jezelf en wil je nu meteen al een afspraak maken? Dat kan natuurlijk.

Oplossingsgericht loskomen van je vroege trauma in drie sessies

In de coaching zet ik verschillende technieken in om jou op weg te helpen naar jezelf, naar je eigen plek binnen het familiesysteem waarin jij bent geboren. Wat het best bij jouw proces past voel ik intuïtief aan. Ik stem mij af op jouw energie om het grote plaatje helder te krijgen. Daar is overigens niks zweverigs aan. We stippelen samen een plan uit, mocht dat nodig zijn, en ook de aanpak bepalen we samen. Iedereen loopt tenslotte een ander pad in het leven. Geen mens is hetzelfde en geen mens heeft precies dezelfde levensvragen. Ik werk graag oplossingsgericht zodat je loskomt van dit vroege trauma in je leven. Meestal hebben we aan een paar (één tot drie) sessies genoeg. Spreekt dit jou aan dan kun je via deze link contact opnemen voor een afspraak.

Coaching op maat

De coaching vindt plaats in een veilige setting in mijn praktijk aan huis*. Een eerste gesprek duurt over het algemeen anderhalf uur waarbij ik vooraf voor jou een persoonlijke tekening maak met behulp van encaustic art. Deze tekening heeft veel informatie en verborgen boodschappen voor jou die zich in de tijd zullen openbaren.

Ik geloof in de kracht van de natuur. Daarom werk ik sinds 2017 ook met essentiële oliën ter ondersteuning van jouw proces. Wat zoveel inhoud dat ik deze op verschillende manieren inzet tijdens een consult. Na afloop krijg je ook nog eens een flesje mee met speciaal voor jou gekozen oliën om je de komende weken/maanden te ondersteunen. Meer info kun je op deze pagina vinden.

Naast individuele coaching heb je uiteraard de mogelijkheid om deel te nemen aan een groepsdag Familieopstellingen of de workshop Succes vanuit je hart. Ben je helemaal klaar voor verandering maar heb je behoefte aan een langere begeleiding en weet je van jezelf dat je gemakkelijk excuses verzint om je proces niet aan te gaan? Dan is de Intensive coaching écht iets voor jou. Vluchten is niet meer mogelijk. En uiteraard zullen we ook tijdens deze sessies de ondersteuning van de oliën inzetten.

Zie je nu door de bomen het bos niet meer en weet je niet meer wat te kiezen? Gebruik dan deze oefening om een keuze te maken.

Wil jij nu voor eens en voor altijd af van:

 • dat eeuwige gevoel van iets of iemand te missen
 • je altijd maar alleen voelen
 • zo’n onverklaarbaar schuldgevoel
 • je verslaving aan roken, drinken, eten, kopen, verzamelen…
 • dat bange gevoel om afgewezen te worden
 • je anders dan anderen voelen
 • het gevoel in de steek te zijn gelaten
 • onverklaarbare vage lichamelijke klachten
 • dat het nooit genoeg is voor jou, het kan altijd beter
 • alles in tweetallen willen kopen of doen
 • en ergens weet je dat je veel meer kan maar je doet maar de helft…

Heb je op meer dan vijf punten ‘ja’ geantwoord? Ben je bereid om aan jezelf te werken en je onzichtbare patronen aan te pakken? Dan ben ik de juiste persoon voor jou. Ik ben duidelijk, recht door zee en hou niet van ellenlange sessies. Ik heb heel snel door waar de kern van het probleem zit en ga daar graag met jou mee aan de slag. Klinkt dit te direct en confronterend dan ben ik niet de juiste persoon voor jou.

Is het nu tijd voor jou om een stap te zetten?

Maak dan meteen een afspraak.

 *Ben je, om wat voor reden dan ook, niet in staat om te reizen dan kom ik naar jou toe. In dat geval komen er bovenop de consultkosten extra reistijdkosten.