ESSENTIËLE OLIËN

Essentiële oliën

Al zo lang de mens bestaat gebruiken we planten en kruiden. Zowel om ons eten op smaak te brengen als ook om onszelf te ondersteunen bij ziekteprocessen. Ooit had iedere stam of gemeenschap een persoon die deze kennis van moeder op dochter, of vader op zoon doorgaf. In die tijd hadden we nog geen weet van chemische bestanddelen, bacteriën en virussen. Maar we wisten gewoon dat bepaalde planten werkzaam waren.
Snel en makkelijk producten bestellen? Dat kan via deze link.

Verloren kennis

Vandaag de dag zijn we met z’n allen deze kennis aardig vergeten. De natuur heeft eeuwenlang voor ons gezorgd als we ziek waren of ondersteuning nodig hadden. Ineens is ze aan de kant gezet en vervangen door chemische middelen (die vaak lijken op hun natuurlijke voorganger). Dat vind ik persoonlijk heel jammer en ben dan ook een groot voorstander van het hervinden van deze kennis. Al is het alleen al omdat natuurlijke middelen gewoon beter voor ons zijn.

Van amateur naar wetenschappelijk onderbouwd

Ik herinner me dat ik als kind gefascineerd zat te bladeren en lezen in een kruidenboek. Een boek waar heel veel wilde planten in stonden met hun medicinale werking. Achteraf zeg ik dat het jammer is dat ik er niet verder mee gegaan ben. En dat mijn weg een andere richting is op gegaan. Hoewel ik als middelbare scholier in een tuincentrum heb gewerkt en alle planten bij hun Latijnse naam kende en later als fysiotherapeut heel bewust massageolie uitzocht per patiënt (ik had zo’n 20 verschillende flesjes).

Zoals dat gaat, het bloed kruipt waar het niet gaan kan. En zo ben ik toch weer aanbeland bij een oude passie van mij; de planten en kruidenwereld. Ditmaal niet met alleen een simpel boek maar met een groot bedrijf achter me. Een bedrijf dat de afgelopen jaren via wetenschappelijke onderzoeken de werking van hun essentiële oliën kan aantonen (en daarnaast oa ook nog een fantastisch assortiment aan supplementen heeft). Ik ben in het bezit van prachtige boeken waar alle oliën in staan beschreven met hun chemische samenstelling én hun toepasbaarheid.
Zelf deze mooie producten in huis hebben? Dat kan door ze hier los te bestellen. Maar wist je dat je met een eigen account iedere keer met bijna 25% korting kunt bestellen? Ik leg je er graag meer over uit.

Daar hebben we een olie voor

Naast dat ik heel intuïtief werk zit er toch ook nog altijd een wetenschapper in mij. Na aanschaf van mijn eerste oliën ben ik ze eerst op mijzelf en huisgenoten gaan uitproberen. Ik wilde ze persoonlijk ervaren, voelen, ruiken, proeven (ja, deze kun je ook innemen), de essentie van de plant snappen en daarmee haar toepasbaarheid… Om niet te verzanden in details en je te overspoelen met mijn enthousiasme zal ik hier verder niet te veel uitweiden maar gaandeweg werd ik meer en meer gegrepen. Wil je toch meer info dan kun je die hier vinden.

Ondertussen zet ik ze vol vertrouwen in tijdens mijn consulten en krijg jij na afloop een flesje mee met een olie (of mix) die voor jou ondersteunend is bij je proces. Want als er iets is wat ik in de tijd dat ik met deze oliën werk heb gemerkt is dat er voor vrijwel alles een olie is. De kunst is alleen om de juiste te vinden, maar ook die kunst bezit ik heb ik gemerkt. Ik durf te vertrouwen op mijn intuïtie en hulpbronnen, om ze daarna nog aan een kennis check te onderwerpen en dan altijd te zien dat dit ook echt de juiste olie voor jou is.

Aroma touch, Symphonie of the cells

Soms is het beter, en lekkerder, om gewoon alleen maar te ontvangen en niets te hoeven doen. Daarvoor zijn de Aroma Touch en de Symphonie Of the Cells bij uitstek geschikt. De eerste is heerlijk ontspannend en haalt alle stress uit je lijf. Vanuit de SOC protocollen kunnen we heel gericht aan jouw balans werken.

Je eigen flesje

Na een individueel consult  of intensive coaching krijg je, naast een persoonlijke wastekening, ook een flesje persoonlijke olie mee naar huis.
Geen behoefte aan een consult maar zou je wel meer willen weten over deze producten? Dan mag je altijd contact met mij opnemen.
Weet je welke producten jij nodig hebt en zou je die op een makkelijke manier willen bestellen? Dat kan via deze link.