GA JE MEE OP REIS?

Ontmoet de alleengeboren tweeling

Meerdaagse workshop 

Heb jij in je werk- of thuissituatie te maken met alleengeboren tweelingen? En wil je de kwaliteiten en patronen van deze mensen beter leren (h)erkennen? Of ben je zelf een alleengeboren tweeling en wil je misschien in de toekomst andere alleengeboren tweelingen begeleiden of coachen?

Dan is deze workshop zeker iets voor jou!

Wat zeiden deelnemers over deze meerdaagse?
“Ik heb het weekend als één groot cadeau ervaren. Ik ging completer, rustiger, vrijer, blijer en dankbaar naar huis. Door de nabijheid en veilige begeleiding van 2 zeer toegewijde en fijne trainers heb ik mezelf durven én kunnen openstellen en kon ik werkelijk thuiskomen in eenheid met mijn ongeboren tweelinghelft. Voor mij een weekend met een gouden randje om voor altijd in mijn hart te mogen sluiten.”
“Alle oefeningen en ook de opstellingen vond ik zeer goed begeleidt door jullie beiden. Jullie hebben samen een mooie mix van vaart, rust, daadkracht en zachtheid. Dit vond ik erg prettig.”

Pak je koffer vol nieuwsgierigheid en ga mee op deze gezamenlijke ontdekkingstocht! Wij nemen je graag mee om, in de veilige setting van een gelijkgestemde groep, aan de slag te gaan met diverse thema’s rondom alleengeboren tweelingen.

Tijdens deze dagen werken we vooral ervaringsgericht en lichaamsgericht waarbij we onder andere gebruik maken van verschillende methodes zoals opstellingen, mindfulness/meditatie, lichaamswerk.

Deze workshop geldt bovendien als opstap voor de opleiding Werken met alleengeboren tweelingen die in het voorjaar 2020 van start gaat. Nadere informatie over deze opleiding volgt.

Voor praktische informatie over deze twee-daagse lees meer…..