HELP, MIJN KIND IS EEN ALLEENGEBOREN TWEELING

boekomslag help...Help, mijn kind is een alleengeboren tweeling

Je leven samen starten met een andere ziel in de buik van je moeder, maar door wat voor reden dan ook de ander voelen sterven is uiterst pijnlijk. De ziel van de andere foetus, hoe jong het ook was op het moment van overlijden van de ander, is in verwarring. De korte tijd van samen zijn was een tijd van onvoorwaardelijkheid in liefhebben, zonder voorwaarden, zonder grenzen. Alles was één. Aan dat samenzijn is abrupt een eind gekomen en tekent iemands persoonlijkheid en hoe hij of zij in het leven staat. Hoe jong een kind ook is, het zal kenmerken vertonen die passen bij zijn of haar leeftijd.

Kinderen die vastlopen in opvoeding of onderwijs

Veel kinderen lopen vast in het onderwijs, omdat ze zich niet begrepen voelen. Ze zitten nog vast in het moment van samen één zijn, waarbij er sprake was van elkaar begrijpen zonder woorden. Dit samen één zijn was zo ultiem dat ze, hoe jong ze ook zijn, op zoek zijn naar iets of iemand die dit gevoel weer kan beantwoorden. Anderen zitten vooral vast in het moment van overlijden van die ander en ‘spelen’ dat moment hun hele leven na. Contacten worden altijd verbroken en houden niet lang stand. Het ene na het andere vriendje wordt ‘versleten’ en ergens saboteren ze hun eigen geluk.

Het is goed om de dynamiek van een alleengeboren tweeling kind te begrijpen, zodat je ze beter kan ondersteunen in hun koers hier de aarde. Dit gratis PDF bestand draagt hopelijk bij aan meer begrip en (h)erkenning.

Verkrijgbaarheid

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt een gratis PDF exemplaar.

[wysija_form id=”3″]