INTENSIVE COACHING

Intensive coaching

Klaar om die verandering te maken waar je zo naar verlangt diep van binnen? Bereid om een grote sprong te maken? En wetende van jezelf dat je gemakkelijk terugvalt in oude patronen?
Speciaal voor jou heb ik de intensive coaching in het leven geroepen. Om in drie tot zes maanden tijd een verandering te bewerkstelligen en vast te houden.
Maak nu een afspraak.

Door mijn persoonlijke helingsproces én jarenlange ervaring met honderden alleengeboren tweelingen begrijp ik waar jij werkelijk behoefte aan hebt en doorzie ik jouw patronen binnen de korste keren als geen ander (ook al is dat best eng). 

Wat levert het jou op?

Een werkelijke transformatie. Terug naar je zelf, naar je eigen leven. Meer energie en een leven vanuit je hart vol passie. In deze periode kijk ik intensief en kritisch (over je schouder) met je mee naar jouw wensen van verandering en transformatie en heb je mijn volledige aandacht. Ik spiegel waar nodig en geef terug wat ik zie en daag je uit om uit je comfortzone te stappen. Tot vervelends toe 😉

Ik bied je een spiegel aan om jezelf te kunnen reflecteren.

Dit betekent dat er een zeker moment komt waarop je mogelijk een hekel aan me gaat krijgen. Mij wel kan schieten, ik op je zenuwen werk en je er een punt achter wilt zetten. Dan zijn we op de goede weg en daag ik je nog een stapje verder uit om te worden wie je werkelijk bent. Ontsnappen is niet mogelijk, we hebben tenslotte een afspraak op papier. Daarna laat ik je weer los. Of, mocht je dat willen, dan  houden we na die tijd zo nu en dan een vinger aan de pols.

Wat houdt dit traject in?

De intensive coaching is een traject van een aantal maanden waarbij we minimaal één keer per maand live afspreken. De andere dagen sta ik virtueel 24/7 tot je beschikking via mail of whatsapp.

We zijn niet gebonden aan tijd. We hebben in die maanden contact zolang als nodig is en goed voelt. Het kan zijn dat we wekelijks een sessie hebben van een uur, of misschien is één keer een contact van drie uur passend. Alles kan, zolang het maar bijdraagt aan jouw veranderproces en past binnen jouw wensen en mijn grenzen. En, zoals je wellicht op andere pagina’s heb kunnen lezen maak ik gebruik van essentiële oliën om je in je proces te ondersteunen. Uiteraard gaan we die ook tijdens deze contacten inzetten.

Wat vraag ik van jou?

Ik vraag van jou volledige commitment. Dat betekent dat je je verbindt, betrokkenheid toont en toegewijd bent aan je eigen proces. Maar ook dat je je vastlegt voor die periode die we van te voren afspreken. Het is niet mogelijk om halverwege uit te stappen. Je gaat het aan of niet, een tussenweg is niet mogelijk.

Voordat we het traject in gaan hebben we een kennismakingsgesprek. Om af te tasten of het van beide kanten klikt en goed voelt. Maar ook om te bepalen hoeveel tijd we denken nodig te hebben, dat leggen we dan ook vast.

Naast je persoonlijke inzet vraag ik van jou een financiële investering, die aan het begin van de maand wordt voldaan. Voelt dit als iets waar je behoefte aan hebt om eindelijk die stap te gaan maken waar je naar verlangt, maar steeds tegenaan hikt? Om vanuit je eigen kracht en energie te gaan leven? Neem dan contact met me op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Vind je het lastig om een keuze te maken? Doe het dan eens via deze oefening. Ons onderbewuste brein weet vaak veel beter wat we nodig hebben dan ons bewuste denken.

Wat zeiden cliënten?

“Alleen al het idee dat ik je altijd kón raadplegen, als ik weer eens ergens tegenaan liep, gaf enorme rust en zorgde er voor dat ik kon groeien. Dit intensieve contact heeft mij in korte tijd met sprongen vooruit doen gaan. Het was niet altijd even leuk, zwaar soms, maar het heeft me heel veel gebracht. Blij dat ik hiervoor heb gekozen.”

“Je wist eigenlijk iedere keer precies door mijn mooie woorden heen te prikken. Af en toe voelde ik me behoorlijk naakt 😉 en kwetsbaar en tegelijk veilig genoeg om het te laten gebeuren. Samen met jou ben ik diep gegaan. Alleen had ik dit niet gekund. En nee, het was af en toe echt niet fijn, je triggerde me iedere keer weer om een stapje meer te zetten. Ik ben er nog niet helemaal, maar ik snap mijn eigen patronen en gewoontes beter en kan nu zelf verder.”

Ja! Ik ga graag dit traject met jou aan om aan mijzelf te werken.