KLANTEN IN OVERVLOED

Klanten in overvloed

Doorbreek je eigen patronen en trek meer klanten aan

Herken je dit?

Je bent in onderhandeling met een klant, de offerte is zelfs al gemaakt, en de klant haakt toch af.
Ondanks je unieke product komen er te weinig klanten op af.
Volgens jezelf heb je alles op orde en is het de klant die niet ziet hoe je hem kunt helpen.

Drie-daagse training

‘Klanten in overvloed’ is een driedaagse training voor ondernemers die vanuit bezieling willen ondernemen en klaar zijn om vanaf nu te leven en werken vanuit overvloed in plaats van schaarste.

In deze 3-daagse training ga je onderzoeken waarom klanten niet op je afkomen of vroegtijdig afhaken en wat je daar zelf aan kunt doen. Je maakt contact met jouw diepste drijfveer en dat wat jou en je bedrijf uniek maken. Heel vaak spiegelen andere mensen, in dit geval klanten, gewoontes en patronen in jezelf die je (liever) niet ziet. Deze onbewuste gewoontes en patronen zijn vaak de boosdoener die jouw weg naar succes tegenhouden.

Tijdens de training ga je op een speelse maar ook intensieve manier de kern van jezelf en je bedrijf helder krijgen en blootleggen. Je gaat leren hoe je jezelf en je bedrijf beter aan de wereld kunt laten zien zodat je klanten aantrekt die bij je passen. Je stapt in de overvloed van het leven zodat klanten bijna schijnbaar als vanzelf naar je toekomen.

Met een groep van maximaal 18 gelijkgestemde ondernemers ga je op reis naar jezelf. In de oefeningen die we gaan doen ontmoet je elkaar maar vooral jezelf. Je spiegelt, herkent, daagt uit, vindt een luisterend oor en inspireert elkaar. Tijdens de maaltijden is er genoeg ruimte voor luchtigheid om vervolgens weer vol energie aan de slag te gaan.

Deze drie-daagse training geef ik samen met Martijn Meima van intuïtiefondernemen.nl.

Wat gaan we precies doen? Niet de zoveelste marketing tip

Tijdens de training ga je op een andere manier naar jezelf en je bedrijf en marketing kijken. Je gaat onderzoeken wat je kunt veranderen om meer klanten aan te trekken. We gaan je niet de zoveelste marketing- of ondernemerstips geven. Nee, we gaan met je naar een diepere laag kijken. Je overtuigingen, je waarden, blokkades en patronen houden we tegen het licht. We doen dit op zo’n manier dat het voor jou behapbaar blijft, want we realiseren ons dat het best spannend kan zijn. Maar…, wij zijn ervan overtuigd en weten uit ervaring dat je uiteindelijk op deze manier veel meer resultaat boekt. En ook nog eens met veel minder moeite en energie. Lees meer… of bekijk onderstaande intro. Ben je er al bijna uit maar is er nog ergens twijfel. Kies er dan voor om deze oefening te doen.
Datum

14, 15, 16 januari 2017

Aantal deelnemers

maximaal 18

Lokatie

Lochem

Kosten

€1425. Nu als pilot met een korting van 30% voor €997,50 ex BTW.

Ja, ik schrijf me in voor
Klanten in Overvloed
met 30% kortingIs deze intensive een stap te ver? Dan is wellicht de workshop van een dag ‘Succes vanuit je hart‘ meer iets voor jou.