NIEUWS

Nieuws en recente ontwikkelingen over alleengeboren tweelingen

Ik wou dat ik twee hondjes was vertaald in het Engels

Eindelijk, na vijf jaar zal mijn eerste boek in het Engels te verkrijgen zijn onder de titel ‘If only I were two, I could play with you’.

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de vertaling en zal het boek volgens planning vanaf half juni verkrijgbaar zijn via Amazone.
Meer informatie volgt spoedig.

GA JE MEE OP REIS?

“GA JE MEE OP REIS?”

Ontmoet de alleengeboren tweeling

Een tweedaagse workshop voor iedereen die in zijn of haar dagelijks leven te maken heeft met alleengeboren tweelingen. Wil je de kwaliteiten en patronen van deze mensen beter leren (h)erkennen? Of ben je zelf een alleengeboren tweeling en wil je (in de toekomst) andere alleengeboren tweelingen begeleiden of coachen?

Dan is deze workshop zeker iets voor jou! Meer info

Internationaal congres ‘Alleengeboren tweelingen in het licht’

Als één plus één, één blijft. 

Ken je dat gevoel? Dat je iets kwijt bent, dat je weet dat het ergens moet zijn, maar je kunt het niet vinden? En dat je steeds meer opgejaagd gaat zoeken? Zo voelt een alleengeboren tweeling zich z’n hele leven.

Vanuit de stichting ATN is er op 21 en 22 juni een internationaal congres over en voor alleengeboren tweelingen. Met diverse workshops en prachtige sprekers uit binnen- en buitenland waaronder Anna Verwaal en Alfred Austermann. Het beloven twee dagen te worden die je niet wilt missen.