NIEUWS

Nieuws en recente ontwikkelingen over alleengeboren tweelingen

Ik wou dat ik twee hondjes was vertaald in het Engels

Eindelijk, na vijf jaar is mijn eerste boek in het Engels te verkrijgen en wel onder de titel ‘If only I were two, I could play with you’.

Vrijdag 21 juni is het eerste exemplaar overhandigd aan de zoon van Althea Hayton op het congres dat vanuit de stichting werd georganiseerd.
Aranka en Althea hadden in de tijd van het schrijven geregeld contact met elkaar. Althea vond het erg jammer dat zij het boek niet kon lezen omdat het in het Nederlands was. Helaas is zij een aantal jaren geleden overleden. Vandaar, ter nagedachtenis aan haar, is het eerste exemplaar aan haar zoon overhandigd. Vanaf half juni zal het verkrijgbaar zijn via Amazone.Ga je mee op reis?

Ontmoet de alleengeboren tweeling

Een meerdaagse workshop voor iedereen die in zijn of haar dagelijks leven te maken heeft met alleengeboren tweelingen.
Wil je de kwaliteiten en patronen van deze mensen beter leren (h)erkennen? Ben je zelf een alleengeboren tweeling of wil je (in de toekomst) andere alleengeboren tweelingen begeleiden of coachen?

Dan is deze workshop zeker iets voor jou! Meer info

Internationaal congres ‘Alleengeboren tweelingen in het licht’

Als één plus één, één blijft. 

Ken je dat gevoel? Dat je iets kwijt bent, dat je weet dat het ergens moet zijn, maar je kunt het niet vinden? En dat je steeds meer opgejaagd gaat zoeken? Zo voelt een alleengeboren tweeling zich z’n hele leven.

We hebben een prachtig congres neer mogen zetten waar iedereen nog altijd over napraat. Was je er bij? Dank je wel voor je aanwezigheid. Was het om welke reden dan ook niet mogelijk om er bij te zijn? Dit congres was de eerste van hopelijk velen die gaan volgen.