NIEUWS

Nieuws en recente ontwikkelingen over alleengeboren tweelingen

Stichting voor alleengeboren tweelingen

Ik ben ontzettend blij! Achter de schermen wordt er heel hard gewerkt om een stichting in het leven te roepen voor alleengeboren tweelingen. Ik merk al een tijdje dat ik het niet meer alleen aankan om dit onderwerp op een groter podium te zetten. Daar is meer ‘mankracht’ voor nodig.
Ik mag mij gelukkig prijzen met drie hele mooie mensen die zich voor 200% samen met mij aan het inzetten zijn om dit voor elkaar te krijgen.
Voor het eind van het jaar zal de stichting een feit zijn en uiteraard ook een eigen website krijgen.  Via de nieuwsbrief zul je de meest up to date info krijgen over deze stichting. Inschrijven kan via de link onder aan deze pagina.

Bijscholing coaches, hulpverleners en therapeuten

Ben jij hulpverlener in de zorg, coach of therapeut? (Para)Medisch HBO of hoger opgeleid of heb je een HBO gelijkwaardige opleiding gevolgd? Ben je minimaal drie jaar werkzaam in de zorg als coach of therapeut (of op andere manier werkzaam met mensen)? Heb je in je werk regelmatig te maken met mensen die vastlopen in hun leven waarbij geen enkele therapie lijkt te helpen? Dan is deze bijscholing voor jou:

(H) Erken een alleengeboren tweeling
Trauma’s bij Alleengeboren Tweelingen. Een onbekend fenomeen met immense impact. Een must voor therapeuten, hulpverleners en coaches om hier kennis van te hebben.

Meer info is te lezen op de desbetreffende pagina.