PROGRAMMA KLANTEN IN OVERLOED

Programma  workshop ‘Klanten in overvloed’

 
Nadat we op de eerste dag de verbinding met elkaar hebben gemaakt, is het tijd om terug te gaan naar je wortels. Waar doe je het allemaal voor? Waar ligt je hart? Wat zijn je drijfveren? Wat is je Why? Waarom ben je je bedrijf gestart? Hoe wil jij de wereld mooier maken?

De tweede dag staat in het teken van verstilling en zelfonderzoek. Wat is het gezicht dat je wilt laten zien? Waarmee wil je echt naar buiten treden? Hoe past je bedrijf daarbij? Je gaat op een ontdekkingsreis naar je ware ik en de kern van je bedrijf. Daarbij ontdek je ook wat je tegenhoudt en waar de kern zit van de rem op je bedrijf. Daarnaast ga je op deze dag ook kijken naar de verschillende maskers die je gedurende je leven hebt opgezet. Welke past nog wel bij je en welke laat je graag achter?

De derde dag ga je met vernieuwde energie aan de slag. Je ontdekt wat jou voedt en hoe je dat kunt gebruiken om ook je bedrijf te voeden. Je maakt contact met leven en ondernemen vanuit overvloed. Je ontdekt hoe je jouw bedrijf authentiek neer kunt zetten zodat je de klanten krijgt die bij je passen.

Tijdens deze drie dagen zullen we gebruik maken van zowel intuïtieve out of the box methodes als ook rationele methodieken zoals organisatie- en familieopstellingen, loslaat technieken, lichaamswerk, bedrijfskundige modellen en hartcoherentie. De trainers Martijn en Aranka staan gedurende de training alle dagen voor jou klaar.

Wat levert het jou op?

Deze drie dagen zorgen voor:

 • Helderheid over de stappen die je verder helpen om je bedrijf succesvol te maken
 • Inzicht in jouw sleutels tot succes
 • Nieuwe energie om de stappen te zetten die nodig zijn
 • Praktische handvatten om je bedrijf zichtbaarder te maken
 • Bezield ondernemen vanuit overvloed

Locatie

Deze intensive vindt plaats bij het Centrum Athanor in Lochem. Deze locatie hebben we gekozen vanwege de bijzondere sfeer en vele mogelijkheden om zowel binnen als buiten te werken. Gedurende de training verblijf je op een eenpersoonskamer met eigen badkamer en wc. Zodat je je ook af en toe kunt terugtrekken, mocht je daar behoefte aan hebben. Daarnaast is er rondom de trainingsruimte voldoende gelegenheid om je buiten in de natuur op te laden. De maaltijden worden vers voor ons bereid en zijn veelal gemaakt van lokale en biologische producten.

Data

Zaterdag 14, zondag 15 en maandag 15 januari 2017

Investering in jouw bedrijf

De driedaagse is een zeer waardevolle investering in jezelf en je bedrijf. Uiteraard kun je de kosten opvoeren als bedrijfskosten en de BTW terugvorderen (als je een BTW-plichtig bedrijf hebt).

De prijs van deze 3-daagse is € 1.425 ex BTW.

Omdat dit de eerste keer is dat we deze training op deze manier samen geven, willen we je graag een flinke korting aanbieden. We maken dan ook graag na de training gebruik van je feedback zodat we de training waar nodig kunnen verbeteren. Voor deze eerste training geldt een korting van 30%!

Je betaalt dus ditmaal €997,50 ex btw

Hiervoor krijg je:

 • 8 dagdelen training geleid door beide trainers
 • 2 keer ontbijt
 • 3 keer heerlijke verse lunch
 • 2 keer goed verzorgd diner
 • 2 overnachtingen in een eenpersoonskamer
 • Gedurende de dagen onbeperkt koffie, thee, fruit
 • Toegang tot het online studiemateriaal (theorie, oefeningen, visualisaties, videomateriaal)

Twijfel je of je mee gaat doen? Je kunt er voor kiezen om via deze oefening je keus te vergemakkelijken.
Ja, ik schrijf me in voor
Klanten in Overvloed
met 30% korting