STERRE OF DE TWEE VLINDERTJES


‘Ik heet Sterre.

Ik ben een meisje. Maar niet altijd. Soms ben ik twee vlindertjes. Dat weet niemand. Alleen ik.
Op school kan het niet. Want als ik twee vlindertjes ben, kan ik niet opletten. En als ik niet oplet wordt de juf boos. Ik kan daar best tegen, maar met boze mensen om me heen, lukt het me niet om twee vlindertjes te worden.
Dus wacht ik maar. Tot ik thuis ben…’

Ik bestel graag een exemplaar van dit boekje

Sterre of de twee vlindertjes

Geschreven door Jenny Maas en voorzien van hele mooie, lieve illustraties die zij ook zelf heeft gemaakt. Eind 2016 schreef ik een blog over dit boekje.
Het is uitermate geschikt om met kleine kinderen te lezen bij wie er een tweeling broertje of -zusje is overleden in de buik of vlak rond de bevalling. Maar ook voor volwassenen kan dit verhaal heel helend werken.

Verkrijgbaarheid

Het boekje is uitgevoerd in A5 formaat met een hard cover en bevat 28 pagina’s waarvan twaalf met pagina vullend full color afbeelding. De prijs voor dit mooie boekje is €11,90 excl verzendkosten (€3,15) en is via deze site te bestellen.

Wil je graag een exemplaar ontvangen? Via deze website is het boekje uitverkocht maar je kunt rechtstreeks bij Jenny een exemplaar bestellen door haar een mail te sturen. Klik dan op deze link.