TARIEVEN

Tarieven en algemene voorwaarden

Eerste/intake gesprek (duur 1,5 uur – 2 uur) inclusief persoonlijke encaustic tekening en 2 ml flesje 100% essentiële olie €165.
Extra tijd na de twee uur intake is €30 per kwartier.
Intensive coaching €465 per maand (meer info desbetreffende pagina).
Eerste gesprek plus twee vervolgafspraken €353 (ipv €361).
Vervolg afspraken (per uur) € 98,00.
Skypeconsult* (per uur) €96,00.

Aroma Touch behandeling (uur) €60,00.
Symphonie of the cells €75: 3 behandelingen van 20 minuten in één week.
Kosten workshops zijn op de desbetreffende pagina te vinden.

Alle prijzen zijn incl 21% BTW.
Betaling consult kan direct via pin betaling of bankoverschrijving middels factuur. Je ontvangt een factuur achteraf via de mail.

Vergoeding via zorgverzekering is niet mogelijk. Coachingskosten kunnen in sommige situaties worden opgevoerd als aftrekpost voor inkomstenbelasting in het kader van persoonlijke ontwikkeling. Een werkgever vergoedt soms coaching als het gaat om re-integratie, preventie of persoonlijke ontwikkeling. Vraag hier naar bij je werkgever.

Heb je een korte vraag?
Of wil je direkt een afspraak maken?

Betalingsvoorwaarden

Kosteloos afzeggen kan tot 48 uur voor de afspraak. Wordt een afspraak vergeten of zeg je deze te laat af dan ben je 100% van de kosten verschuldigd. Dit heeft overigens meer een therapeutische dan een financiële reden. En die leg ik je dan graag tijdens de eerstvolgende afspraak uit.

De volledige algemene voorwaarden zijn hier te vinden.

Voor trainingen, lezingen en workshops gelden afwijkende prijzen (zie desbetreffende activiteit). Deelname is definitief na betaling. Restitutie is niet mogelijk.
Het is wel toegestaan om zelf een vervanger te zoeken voor deelname.

Privacyverklaring vanuit de nieuwe Europese wetgeving.

* Skypeconsult is enkel mogelijk als vervolgconsult. Een eerste contact is altijd een ‘echt’ contact omdat ik je dan beter kan begeleiden. Uitzonderingen zijn ouders/verzorgers of begeleiders van alleengeboren tweelingen.