TARIEVEN

Tarieven en algemene voorwaarden

Intake gesprek (duur 1,5 uur) inclusief persoonlijke encaustic tekening €150.
Extra tijd hierna €25 per kwartier.
Intake plus twee vervolgafspraken €330 (ipv €338).
Vervolg afspraken (per uur) € 96,00.
Intensive coaching €365 per maand (meer info desbetreffende pagina).
Skypeconsult* (per uur) €92,00.
Alle prijzen zijn incl 21% BTW.
Betaling consult kan direct na afloop via pin betaling of later via bankoverschrijving. Je ontvangt altijd een factuur achteraf via de mail.

Vergoeding via zorgverzekering is niet mogelijk. Coachingskosten kunnen in sommige situaties worden opgevoerd als aftrekpost voor inkomstenbelasting in het kader van persoonlijke ontwikkeling. Bovendien vergoedt de werkgever vaak coaching als het gaat om re-integratie, preventie of persoonlijke ontwikkeling. Vraag hier naar bij je werkgever.

Voor korte vragen of het maken van een afspraak, vul onderstaand formulier in.

 

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Onderwerp (verplicht)

Je bericht (plus je adresgegevens)

Betalingsvoorwaarden

Kosteloos afzeggen kan tot twee dagen voor de afspraak. Vergeet je een afspraak of zeg je deze te laat af dan ben je 80% van de kosten verschuldigd. Dit heeft overigens meer een therapeutische dan een financiële reden. En die leg ik je dan graag tijdens de eerstvolgende afspraak uit.

De volledige algemene voorwaarden zijn hier te vinden.

Voor trainingen, lezingen en workshops gelden afwijkende prijzen (zie desbetreffende activiteit). Deelname is pas definitief na betaling. Afmelden kan kosteloos tot 3 weken voor aanvang training/workshop. Bij afmelden twee weken voor aanvang wordt 50% van de kosten terugbetaald. Een week, of korter, van te voren afzeggen houdt in dat het volledige bedrag voldaan moet worden, of er wordt door de deelnemer zelf een vervangende deelnemer gezocht.

* Skypeconsult is enkel mogelijk als vervolgconsult. Een eerste contact is altijd een ‘echt’ contact omdat ik je dan beter kan begeleiden.