TARIEVEN

Tarieven en algemene voorwaarden

Eerste/intake gesprek (duur ongeveer 1,5 uur, max 2 uur) inclusief persoonlijke encaustic tekening en 2 ml flesje zuivere etherische olie €156.
Extra tijd na de twee uur intake is €25 per kwartier.
Intensive coaching €465 per maand (meer info desbetreffende pagina).
Eerste gesprek plus twee vervolgafspraken €345 (ipv €352).
Vervolg afspraken (per uur) € 98,00.
Skypeconsult* (per uur) €96,00.

Aroma Touch behandeling (uur) €60,00.
Symphonie of the cells behandeling 3x per week 20 minuten totaal €75.

Workshop familiopstellingen vraagsteller €135.
Workshop familieopstellingen representant €35.
Alle prijzen zijn incl 21% BTW.
Betaling consult kan direct via pin betaling of bankoverschrijving middels factuur. Je ontvangt een factuur achteraf via de mail.

Vergoeding via zorgverzekering is niet mogelijk. Coachingskosten kunnen in sommige situaties worden opgevoerd als aftrekpost voor inkomstenbelasting in het kader van persoonlijke ontwikkeling. Een werkgever vergoedt soms coaching als het gaat om re-integratie, preventie of persoonlijke ontwikkeling. Vraag hier naar bij je werkgever.

Privacyverklaring vanuit de nieuwe Europese wetgeving.

Heb je een korte vraag of wil je een afspraak maken?
Dat kan via deze link.

Betalingsvoorwaarden

Kosteloos afzeggen kan tot uiterlijk twee dagen voor de afspraak. Wordt een afspraak vergeten of zeg je deze te laat af dan ben je 100% van de kosten verschuldigd. Dit heeft overigens meer een therapeutische dan een financiële reden. En die leg ik je dan graag tijdens de eerstvolgende afspraak uit.

De volledige algemene voorwaarden zijn hier te vinden.

Voor trainingen, lezingen en workshops gelden afwijkende prijzen (zie desbetreffende activiteit). Deelname is pas definitief na betaling. Afmelden kan kosteloos tot 3 weken voor aanvang training/workshop. Bij afmelden twee weken voor aanvang wordt 50% van de kosten terugbetaald. Een week, of korter, van te voren afzeggen houdt in dat het volledige bedrag voldaan moet worden, of er wordt door de deelnemer zelf een vervangende deelnemer gezocht.

* Skypeconsult is enkel mogelijk als vervolgconsult. Een eerste contact is altijd een ‘echt’ contact omdat ik je dan beter kan begeleiden. Uitzonderingen zijn ouders/verzorgers of begeleiders van alleengeboren tweelingen.