TRAINERS KLANTEN IN OVERVLOED

Trainers Klanten in overvloed

 

Als trainers van de workshop ‘Klanten in overvloed’ vullen Martijn en ik elkaar goed aan. Tegelijkertijd hebben we veel overeenkomsten in onze manier van werken. Door op deze wijze samen te werken zorgen we voor een bedding van waaruit jouw vragen en ideeën uit een breder perspectief worden bekeken en aangepakt. Zo kun je in korte tijd grote stappen maken en zal de training jou veel opleveren.

Aranka over Martijn:

Deze drie-daagse training geef ik samen met Martijn Meima. Martijn en ik kennen elkaar ondertussen zo’n dikke acht jaar. In die jaren heb ik hem leren kennen als een man die veel kennis en ervaring heeft van alle zakelijke aspecten die komen kijken bij het starten van een bedrijf, dan wel het nog succesvoller laten worden van je organisatie. Maar juist ook de kracht van je intuïtie inzetten binnen het zakendoen beheerst hij als geen ander. Als ik hem in een paar woorden zou moeten omschrijven dan zijn dat ‘praktisch, met humor en leven en werken vanuit je intuïtie met twee voeten op de aarde’. Ondertussen is hij een internationaal gevraagd trainer als het gaat om het begeleiden van organisatie- en bedrijfsopstellingen. En hoe cool is het dan om met Martijn naar jouw organisatie te kijken?! Ik ben super blij dat hij zijn kennis en kunde wil delen tijdens deze drie dagen.

Martijn over Aranka:

Voor deze training werk ik samen met Aranka Reeuwijk. Aranka ken ik als een vrouw die doortastend is en op een mooie manier kan aangeven wat er werkelijk speelt. Ze is daarmee confronterend vanuit een diepe drijfveer om jou verder te helpen, om jou en je bedrijf succesvol te laten zijn. Ze weet daarbij het rationele en het intuïtieve heel mooi te combineren. Zo kan ze ook jou helpen om via het denken weer contact te maken met het voelen. Haar achtergrond als fysiotherapeut maakt dat ze lichaamstaal ook heel goed kan lezen en zal gebruiken om jou verder te helpen.

Ik vind het altijd leuk om met haar te werken, omdat ze ook mij bij de les houdt. Ze ziet en voelt dingen die ik laat liggen en andersom. Daarbij leunen we niet op elkaar maar zijn we krachtige individuen die samen een grote meerwaarde leveren.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je het programma van de drie dagen durende workshop Klanten in overvloed bekijken? Op dit moment bieden wij deze met een mooie korting aan.