Workshops

Workshops

De kracht van een groep, zeker een groep gelijkgestemde mensen, is enorm. Daarom werk ik naast individuele sessies graag in groepen om jou als persoon tot bloei te laten komen.

Familieopstellingen en andere workshops

Familieopstellingen blijven één van mijn favoriete aanpakken om zichtbaar te krijgen óf er sprake is geweest van een twee- of meerling en wat het effect hiervan op jouw leven is. Mocht er inderdaad sprake zijn van een verloren tweelinghelft dan kunnen we via de opstelling werken aan jouw heling. Ik werk ook in individuele sessies vaak met een opstelling omdat het ook dan snel zichtbaar maakt wat op dat moment nodig is.

Naast familieopstellingen heb je ook twee keer per jaar de kans om de bijzondere workshop ‘Succes vanuit je hart‘ voor ondernemende alleengeboren tweelingen te volgen. Ondernemers met grootse plannen die maar niet van de grond komen. Daar is een reden voor en die gaan we helder krijgen tijdens deze workshop.

Review deelneemster

Tijdens mijn opleidingen van de afgelopen jaren had ik de theorie achter alleengeboren tweelinghelft veelvuldig voorbij horen komen. Ergens herkende ik mij er wel veel in, maar het kwartje viel nooit. Tot het voorjaar van 2016. Het moment waarop er een hele batterij aan signalen voorbij kwam, waaruit bleek dat ik een ongeboren eeneiige tweelingzus heb. Verrast was ik, maar eigenlijk ook weer niet, want diep van binnen wist ik het natuurlijk allang.

MET BEIDE BENEN IN HET LEVEN STAAN

Weten dat dit zo is, dat is één ding. Maar er mee om kunnen gaan is weer wat anders. Ik had wel wat slagen te maken in zaken als woede, verdriet, me eenzaam voelen, eigenlijk liever niet willen leven en weer mijn eigen plek innemen in het familiesysteem. Zodat ik met beide benen in mijn eigen leven kon staan en echt kon gaan leven. Want dat was wat ik al 46 jaar niet deed eigenlijk.

HONDERDTACHTIG GRADEN GEDRAAID

Kort nadat ik dit allemaal had ontdekt, kwam er via Facebook precies dat voorbij wat ik nodig had om stappen te kunnen zetten. Mijn vraagstuk neerzetten in een familieopstelling bij Aranka. Tijdens deze opstelling werd alles, wat me via de signalen was aangereikt, bevestigd. Kon ik werken aan het herstellen van het contact met mijn tweelingzus en mocht ik mijn eigen plek weer innemen.Vanaf dat moment is mijn leven 180 graden gaan draaien. Woede maakte plaats voor liefde. Verdriet maakte plek voor veel meer blijdschap. De eenzaamheid nam steeds verder af en ik raakte eindelijk op de weg, die ‘mijn eigen leven’ heet. Ik kon meer gaan leven en daarmee de hartsverlangen die ik op mijn wensenlijst heb staan, meer tot realiteit gaan maken.

ONTBREKEND PUZZELSTUKJE

Het ontdekken van mijn tweelingzus is voor mij tot nu toe het grootste ontbrekende puzzelstuk in mijn ontwikkeling geweest. En door de opstelling kon dit op zijn plek gelegd worden. Ik ben heel blij haar te kennen nu en haar aanwezigheid te kunnen voelen. Ze mag er na 46 jaar zijn van mij en mijn hart maakt altijd een sprongetje wanneer ik haar voel.Ze heeft de naam Mariska. Wat naast ‘de zwaarmoedige’ ook ‘vrouw van de zee’ betekent. Mijn hele leven al voel ik veel verbondenheid met de zee. Nu weet ik dat dat vast niet voor niets zo was. Als ik nu naar zee ga, dan wandel ik nooit meer alleen langs de vloedlijn.

©Bianca